You, the petitioner
Gemeente plan

Petitie tegen het kappen van ons bos voor de bouw van woningen. Almere Waterwijk

420 signatures

De Gemeente Almere wil een mooi stuk (gezond) bos en een groot speelveld in Almere Waterwijk weghalen om er 56 seniorenwoningen te bouwen. Wij willen graag dit mooie stuk bos behouden. Wilt U ons helpen?

Petition

We

ondertekenaars, die natuur willen behouden boven het bouwen van woningen

 

establish that:

dat de gemeente Almere het bestemmingsplan 'groen' wil wijzigen in ' wonen', zodat zij in samenwerking met alliantie op deze plek 56 senioren woningen kunnen gaan bouwen.

De ondergetekenden willen dat dit bos behouden blijft. Ook het speelveld mag niet worden weggehaald voor het bouwen van woningen.

 

and request

daarom spoedig als mogelijk met deze idee├źn te stoppen, of een andere locatie te zoeken voor het bouwproject. En dit bos waar kinderen spelen, waar vogels wonen en nesten bouwen, vossen scharrelen, honden wandelen, vleermuizen op- en aanvliegen en vooral waar wij als buurtbewoners volop van genieten met rust te laten. Een bos midden in een woonwijk. Dat is toch waar Almere voor staat? GROEN! waarom moet dat weg?

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Almere 
Petition desk:
Closing date:
2019-09-01 
Status:
Answered 
Lead petitioner:
Joyce van der Star 
Organisation:
Stop de bouw van leeghwaterhof! 

History

Signatures

Updates

Bedankt voor alle steun

Beste ondertekenaars, ik wil u allen bedanken voor uw steun in mijn (onze petitie). De petitie is ingediend bij de gemeente.

+Read more...

Ik had de hoop op 200 handtekeningen dat is dankzij uw hulp het dubbele geworden. Ik hoop dat ik u in een later stadium kan informeren dat er van de bouwplannen wordt afgezien. Nogmaals bedankt voor steun. Een hartelijke groet Joyce van der Star

2019-06-22