You, the petitioner
Rutte 3

Per direct opstappen kabinet Rutte 3

65,129 signatures

Het wordt nu echt tijd dat het kabinet opstapt en dat alle burgers een vuist maken en opstaan om er een einde aan te maken. Want er komen steeds meer leugens en onwaarheden boven tafel. Zo ook het afschaffen van de dividendbelasting waar mark rutte als maar over heeft gelogen. Maar het is ook zo dat de politiek zich schuldig heeft gemaakt aan het steunen van terreurbewegingen in Syrië daarom moeten ze ook strafrechtelijk vervolgd worden. De miljoenennota is alleen voor multinationals en niet voor de burger dit pikken wij niet langer en de 6 miljard moet terug naar de burger. En het wordt tijd dat er hervormingen plaats vinden in de politiek. Natuurlijk is deze petitie er ook voor al het overige waar het kabinet ons mee heeft belazerd en waar we nog steeds mee worden belazerd. Vandaar deze petitie.

Petition

We

De burgers van Nederland eisen dat het kabinet Rutte 3 opstapt.

 

observe

  • Dat het kabinet Rutte 3 per direct moet opstappen omdat er steeds meer leugens en onwaarheden boven tafel komen.

  • Dat het kabinet zich schuldig heeft gemaakt aan het steunen van een terreurbeweging in Syrïë.

  • Dat minister-president Rutte alleen leugens verkondigde met zijn afschaffen van de dividendbelasting.

  • Dat wij, de Nederlandse burgers, het kabinet spuugzat zijn.

 

and request

Dat het gehele kabinet per direct hun functies neerlegt en opstapt.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2021-07-01 
Lead petitioner:
Willem Snelders 
Website:

History

Signatures

Updates

Eisen aftreden kabinet Rutte drie

Beste bezoekers/ondertekenaars,

A.s zaterdag staat er een evenement gepland bij het binnenhof in den haag. Deze dag willen we twee eisen gaan stellen het per direct Aftreden van kabinet rutte drie en per directe uittreding uit de EU.

+Read more...

Dit kan alleen met heel veel boze burgers. Daarom wil ik u vragen meld u zich aan dit evenement en nodig ook al uw vrienden uit. Het is nu echt genoeg geweest en de tijd van zeiken via sociale media is voorbij.

2019-12-23

Petitie delen.

Beste ondertekenaars,

Blijf de petitie delen en onder de aandacht brengen. Het is hart nodig omdat de regering maar niet wil luisteren naar de burger.

+Read more...

Ze blijven maar opkomen voor de rijken en de armen in de samenleving hebben het nakijken. Ook het stikstof probleem word zo maar bij de burger door de strot geduwd met snelheid verlagingen op de snelweg. Maar ook de boeren worden zwaar de dupe. Dit is een kleine greep uit de problemen die in Nederland spelen. Daarom blijf de petitie overal delen via Facebook Twitter e.mail en overal waar het maar gedeeld kan worden. Laten we eindelijk een vuist maken met zen allen tegen de dieven in den haag.

Uw dank is groot.

https://petities.nl/petitions/per-direct-opstappen-kabinet-rutte-3?locale=nl

2019-11-25

Kabinet rutte 3 moet nu echt wegwezen.

https://www.rtlnieuws.nl/economie/artikel/4444736/formatie-verkiezingscampagne-beloftes-lastenverlichting-belasting-burger.

2018-10-09