U, de petitionaris
98703c9b 8be8 4dc2 88b8 26f3767915ff

Pedofilie: Geen afwachting in vrijheid maar verplichte opname

712 ondertekeningen

Na de aflevering van Undercover Cover in Nederland op 25 januari 2018, waar een pedofiel schaamteloos een seksafspraak met een 10-jarig meisje maakt, moet het AFGELOPEN zijn. De volgende ochtend herkenden we de verdachte in ons huis (gezin met kinderen) toen hij onze CV-ketel repareerde! HALT! Ik wil zoveel mogelijk handtekeningen verzamelen, zodat ik deze petitie kan aanbieden aan de Tweede Kamer. ACTIE!

Petitie

Wij

die zich geroepen voelen om op te staan en preventie wensen tegen pedofilie!

 

constateren

  • “Vermeende pedofielen” zijn veel te vrij in ons land.

  • In vrijheid hun proces afwachten, wonen in een omgeving met kinderen, werken in de buurt van kinderen... Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

  • We weten allemaal dat dit mis kan gaan. Dit kan en mag niet! Onze kinderen zijn ongevraagd in gevaar. Laat het stoppen!

 

en verzoeken

  • “Vermeende pedofielen” geen mogelijkheid geven om zijn/haar proces in vrijheid af te wachten.

  • Verplichte opname tot het tegendeel bewezen is, zodat zij zich niet in de buurt van kinderen kunnen ophouden (wonen) of werken.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
30-05-2018 
Petitionaris:
Band Jejo 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Ruim 100.000 hantekeningen voor een vrije dag met Carnaval. Hoeveel TEGEN vrijheid van pedofielen?!

Als het pleiten voor een vrije dag met carnaval ruim 100.000 handtekening oplevert, hoeveel zouden dit er dan wel niet zijn TEGEN vrijheid van pedofielen! Kom in ACTIE!.

30-01-2018