U, de petitionaris
Petitie herregistratie huisartsen

Pas de herregistratie aan voor huisartsen met medische zorg aan ouderen

506 ondertekeningen

De werkzaamheden van huisartsen die zich inzetten binnen de medische zorg aan ouderen moet gewaarborgd blijven. Het werk dient mee te tellen voor herregistratie, zowel overdag, als in de avond-, nacht-, of weekenddiensten.

N.B. Graag op de bevestigingspagina van uw petitie-ondertekening, in het veld functie, "huisarts" invullen,

Petitie

Wij

Huisartsen

 

constateren

  • De medische zorg aan ouderen valt niet onder algemene medische zorg en telt niet mee voor je herregistratie als huisarts.
  • Algemene medische zorg ten aanzien van asielzoekers, psychiatrische patiënten, gedetineerden, militairen, verstandelijk gehandicapten of dak- en thuislozen en avond-nacht-of weekend-zorg bij een huisartsenpost als huisarts telt wel mee.
  • Terwijl de medische zorg aan ouderen ook uiterst complexe zorg is.
    Merkwaardig toch?

 

en verzoeken

Naast het voor 100% laten meetellen van de werkzaamheden voor ouderen overdag, moeten ook de avond-, nacht-, of weekenddiensten meetellen voor herregistratie van huisartsen. Net zoals dit voor de andere algemene medische zorg doelgroepen geldt. Alleen dán kunnen we ons blijvend sterk maken en kunnen we ook voor deze kwetsbare doelgroepen continue, integrale en persoonlijke huisartsenzorg bieden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
vereniging 
Petitieloket:
Einddatum:
01-05-2023 
Petitionaris:
Martijn Ruiten 
Organisatie:
medTzorg 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Het ondertekenen is gesloten

Zeer bedankt allemaal voor het ondertekenen van onze petitie! Nu gaan we deze voorleggen aan het LHV, via hen kan de herregistratie aangevraagd worden. We houden iedereen op de hoogte via dit medium en onze website: https://medtzorg.nl/aanpassing-herregistratie-eis-voor-huisartsen/ .

08-05-2023