U, de petitionaris

Parkeren oude dorp Urk

136 ondertekeningen

Een dringend verzoek aan de gemeenteraad van Urk om de huidige voorgenomen beslissing inzake rigoureuze parkeerverbod voor het merendeel van de bewoners van het oude dorp aan te passen.

Petitie

Wij

bewoners van het oude dorp

 

constateren

dat zonder serieus overleg door de gemeente Urk beslist wordt dat een groot deel van de inwoners van het oude dorp hun auto niet langer bij of in de buurt van hun woonhuis kunnen parkeren.

 

en verzoeken

de gemeente deze rigoureuze maatregel niet uit te voeren en met de bewoners serieus in gesprek te gaan om tot eenvoudigere en betere oplossingen te komen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Urk 
Petitieloket:
Einddatum:
10-12-2017 
Petitionaris:
Fokke Bakker 
Organisatie:
comite parkeren oude dorp urk 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuwtjes

wat te doen met de ruimte?

Er zijn ruim 300 parkeerplaatsen vrij na uitgifte van 1 ontheffing per adres. De gemeente zou nog +- 80 extra plaatsen creëren. Tel daarbij dat nooit alle vergunninghouders tegelijk in het dorp zullen zijn.

+Lees meer...

Denk aan hen die in ploegendiensten werken etc. Is het dan een bezwaar dat er voor de avond / nachten een extra ontheffing verleend word aan bewoners? Wie heeft daar last van?

16-10-2017

Gaat de politiek luisteren?

Op dit moment hebben reeds 120 merendeels bewoners van het oude dorp door ondertekening van de petitie te kennen gegeven het niet eens te zijn met het nieuwe parkeerbeleid. We hebben daarom de gehele gemeenteraad op hun vergadering gevraagd om onze wensen nogmaals kenbaar te kunnen maken.

+Lees meer...

Zoals het er nu uitziet en na de gesprekken met enkele fractievoorzitters lijkt er gehoor te komen. Wij zullen dan onze bezwaren en aanbevelingen aan de verantwoordelijke bestuurders voorleggen die hier ons inziens niet dan positief op zullen reageren. Wij gaan dus door voor minimaal, intrekking van het 24-7 beleid voor "BEWONERS". Een groot deel van de raadsleden heeft ons toegezegd hier positief tegenover te staan Als u tips heeft of u zich beschikbaar wilt stellen binnen ons comité ? geef dit te kennen via ons mailadres: parkerenoudedorpurk@gmail.com

07-10-2017

belangrijk

er komt meer aandacht voor onze petitie. wij willen bereiken dat bewoners met een 1e of 2e auto het 1e recht op een parkeerplaats hebben. eind deze week zullen wij ook een blog openen waar u suggesties kunt doen.

+Lees meer...

dit kan ook naar; parkerenoudedorpurk@gmail.com

02-10-2017