U, de petitionaris
16359441806902313583550961292825

Parkeren op de Ieplaan in Waddinxveen

75 ondertekeningen

Na de grote renovatie van wijk de Sniep / bomenwijk zijn er minder parkeerplaatsen op de Ieplaan. Hier vinden wij dat hier verandering in moet komen. Vindt u ook dat er meer parkeerplaatsen moeten komen op de Ieplaan in Waddinxveen? Teken dan deze petitie

Petitie

Wij

Omwonenden, winkeliers, (winkel)bezoekers.

 

constateren dat:

Er zijn te weinig parkeerplaatsen op de Ieplaan gerealiseerd na de renovatie.

Op het stuk van de Ieplaan bij de winkels waren voor de renovatie 19 parkeerplaatsen. Na de renovatie zijn dit nog maar 13 parkeerplaatsen Dit ondanks dat huishoudens steeds meer auto's krijgen en er meer winkelend publiek met de auto komt.

 

en verzoeken

Meer parkeerplaatsen zodat winkelend publiek en omwonenden hun auto kunnen parkeren.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Waddinxveen 
Petitieloket:
Einddatum:
20-12-2021 
Petitionaris:
Marc  
Organisatie:
Parkeer probleem ieplaan Waddinxveen 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

3-01-23 update vanuit de gemeente

Helaas hebben we de volgende reactie ontvangen:

Bij deze wil ik u een terugkoppeling geven over de petitie parkeerprobleem Bomenwijk.

De parkeertelling

Er heeft een parkeertelling plaatsgevonden in de Bomenwijk. Hieruit is naar voren gekomen dat de parkeerdruk inderdaad hoog is, maar dat er op elk telmoment in de nabije omgeving nog parkeerplaatsen beschikbaar waren.

+Lees meer...

Er is vervolgens alsnog gekeken naar de mogelijkheid om enkele parkeerplaatsen toe te voegen, maar omdat de belangen van behoudt van de groenstructuur en het waarborgen van een aantrekkelijke openbare ruimte in dit geval ook meewegen is besloten niet over te gaan tot de realisatie van extra parkeerplaatsen.

05-01-2023

Update Augustus

Vandaag (19-08-22) weer telefonisch contact opgenomen met de gemeente. Ivm vakantie is het parkeergelegenheid onderzoek nog niet gestart. De verwachting dat is dat in september het 2 weken durend onderzoek start. Als het onderzoek is afgerond worden de plannen bekeken en hebben wij als bewoners inspraak hierover.

+Lees meer...

Dus heb je een goed idee of wil je graag erover meepraten laat dit dan even weten (0625280476)!

19-08-2022

De gemeente komt in actie

Vandaag (29 juni) telefonisch contact gehad met de gemeente. En de gemeente komt in actie. Over 2 weken komt de Gemeente met een stedenbouwkundige kijken wat er mogelijk is. Ook start de gemeente een parkeergelegenheid onderzoek in om te kijken hoeveel parkeerplaatsen er te kort zijn. Maar de gemeente benadrukt duidelijk dat ze de gemeente Waddinxveen willen vergroenen.

Word vervolgd...... .

29-06-2022