U, de petitionaris
2016 04 06 09.44.16

Parkeerterrein Ramsburg, Oude Veerseweg in Middelburg gratis

805 ondertekeningen

Parkeerterrein Ramsburg moet gratis blijven! Het bedrijventerrein Ramsburg is nu een gratis parkeerterrein, (Oude Veerseweg) voor omwonende en bezoekers van de stad. De Gemeenteraad is voornemens om dit terrein te fiscaliseren, de parkeerpaal staat er al!

Tekenen is verlengd tot November 2016.

Petitie

Wij

Gebruikers; buurtbewoners, winkeliers, camper / bezoekers Middelburg

 

constateren

Het parkeren in Middelburg kost de inwoners veel geld wanneer ze in het centrum wonen én de auto nodig hebben. Dit is buitensporig veel! Bezoekers betalen in het centrum parkeergeld en ook ver buiten het centrum moet er betaald worden. Ten koste van de winkeliers? Kan iedere inwoner van Middelburg verwachten dat de zogenaamde 'centrumring' waar betaald moet worden steeds groter gaat worden en we tenslotte allemaal moeten betalen?

 

en verzoeken

Gemeente stop hiermee, haal ergens anders uw geld vandaan. Laat het parkeerterrein Ramsburg met rust! De parkeerpaal is nog ingepakt, u kunt deze wellicht nog ruilen. Bezuinig op andere zaken, strak management, niet teveel uitgeven, creatief denken! Voor de hele gemeente de lasten evenredig verdelen en niet alleen de inwoners, winkeliers en bezoekers van het centrum laten opdraaien voor de lege 'gemeente-kas'.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Middelburg 
Petitieloket:
Einddatum:
06-11-2016 
Petitionaris:
Ieke Dekker 
Organisatie:
buurvrouw 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen