You, the petitioner
Buitenrit foto

Paardenpaden in de natuur van Haarlemmermeer

790 signatures

Meer dan 3.000 ruiters en menners vragen veilige en aantrekkelijke paden in en naar de recreatiegebieden om te sporten en ontspannen. Meer dan 70% van onze paarden en pony’s kunnen nu niet veilig buitenrijden.

Petition

We

die de recreatieve ruiter- en mensport een warm hart toedragen

 

observe

  • dat het allergrootste deel van de in de polder wonende paarden en pony’s geen toegang heeft tot veilige en aantrekkelijke paden en routes in de natuur;

  • dat hiermee zowel ruiters/menners - met en zonder een beperking, als het welzijn van de paarden als de hippische ondernemers benadeeld worden, terwijl er mogelijkheden te over zijn

  • dat hiervoor 15 hippische ondernemers en hun klanten zich sterk maken met het nemen van initiatieven, het zelf organiseren van overleggen en het participeren op praktisch niveau.

 

and request

alles in het werk te stellen om de hippische sport- en recreatiemogelijkheden in de natuurgebieden te vergroten.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Haarlemmermeer 
Petition desk:
Closing date:
2020-01-04 
Status:
In treatment 
Lead petitioner:
Ellen Kluit 
Organisation:
Ruiteren & Mennen Noord-Holland-zuid 
Website:

History

Signatures

Updates

petities paardenpaden Haarlemermeer : op naar de overhandiging

Binnenkort willen we de onlinepetitie die u ondertekende voor meer en betere ruiter- en menpaden in onze polder van de Haarlemmermeer, gaan overhandigen aan de wethouder. Dit combineren we met de lijsten die op de locaties van de 15 hippische ondernemers ter ondertekening hebben gelegen.

+Read more...

We hopen op grote aantallen! Zodra we de datum van overhandiging weten, sturen we u weer een bericht. In ieder geval enorme dank voor uw steun. Namens de ruiters. menners en vooral de HLMRse paarden!

2020-02-15