You, the petitioner

Paaltjes Vroesenlaan moeten weg

132 signatures

Sinds kort zijn er paaltjes op de Vroesenlaan in Blijdorp, Rotterdam geplaatst. De verkeerssituatie in Blijdorp is altijd al lastig geweest en deze paaltjes zorgen voor nog meer overlast. Verkeer moet zich nu door kleine straten heen worstelen terwijl de brede Vroesenlaan bespaard blijft.

Petition

We

Bewoners van de wijk Blijdorp

 

observe

dat sinds de komst van de paaltjes op de Vroesenlaan, het verkeer dat van en naar de van der Meydestraat, van der Dussenstraat, Groeninxstraat en de Bijlwerffstraat komt en gaat, nog meer hinder van verkeer ondervinden sinds het verkeer niet meer door de Vroesenlaan de wijk uit kan komen maar noodgedwongen door de kleine straten heen moet. Ook komen bewoners zelf nog moeilijker de wijk uit.

 

and request

Wij verzoeken dat de paaltjes verwijderd worden. Het vrachtverkeer voor het laden en lossen van de winkels, moet zich aan de opdracht houden via de Statenlaan de wijk in en uit te gaan. Maar bewoners van meerdere straten moeten gewoon weer door kunnen steken naar de Gordelweg en niet verplicht rondjes rijden om de wijk uit te komen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Rotterdam 
Petition desk:
Closing date:
2016-05-01 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Annelies Brouwer 

History

Signatures