U, de petitionaris
Petitie

Overlast en parkeerdruk Industriestraat in Apeldoorn

9 ondertekeningen

Overlast en parkeerdruk op de parkeerplaats Industriestraat achter de Vosselmanstraat te Apeldoorn. Dit is gedeeltelijk vergunninghouders en 5 plaatsen voor betaald parkeren. Wij vergunninghouders hebben bij thuiskomst geen plek en parkeerders zorgen voor extreme overlast (vandalisme etc.).

Petitie

Wij

wij zijn de vergunninghouders/bewoners van Zone 1, bewoners/vergunninghouders aan de Vosselmanstraat als De Klompstraat en Industriestraat

 

constateren

  • Wij als vergunninghouders hebben het probleem dat als wij thuiskomen van ons werk er geen parkeerplek is doordat er geparkeerd wordt door winkelpubliek, medewerkers van horeca gelegenheden, uitgaanspubliek etc.

  • Tevens hebben wij van sommige parkerende bewoners overlast zoals door rommel op straat te gooien, vandalisme (bekrassen van auto's) en hangjeugd die met auto's parkeert en de hele nacht op de parkeerplaats hangt. Wij zijn dit zat.

 

en verzoeken

de vijf betaalde parkeerplaatsen weg te halen en er een volledige vergunningzone van maakt. Ook willen wij dat dit duidelijker wordt aangeven met een bord. Ook verzoeken wij de gemeente Apeldoorn de kraskaarten terug te draaien, deze zijn zonder pardon afgeschaft.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Apeldoorn 
Petitieloket:
Einddatum:
26-03-2018 
Petitionaris:
S. Douna 
Organisatie:
bewoners/vergunninghouders 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen