You, the petitioner
Petitie

Overlast en parkeerdruk Industriestraat in Apeldoorn

9 signatures

Overlast en parkeerdruk op de parkeerplaats Industriestraat achter de Vosselmanstraat te Apeldoorn. Dit is gedeeltelijk vergunninghouders en 5 plaatsen voor betaald parkeren. Wij vergunninghouders hebben bij thuiskomst geen plek en parkeerders zorgen voor extreme overlast (vandalisme etc.).

Petition

We

wij zijn de vergunninghouders/bewoners van Zone 1, bewoners/vergunninghouders aan de Vosselmanstraat als De Klompstraat en Industriestraat

 

observe

  • Wij als vergunninghouders hebben het probleem dat als wij thuiskomen van ons werk er geen parkeerplek is doordat er geparkeerd wordt door winkelpubliek, medewerkers van horeca gelegenheden, uitgaanspubliek etc.

  • Tevens hebben wij van sommige parkerende bewoners overlast zoals door rommel op straat te gooien, vandalisme (bekrassen van auto's) en hangjeugd die met auto's parkeert en de hele nacht op de parkeerplaats hangt. Wij zijn dit zat.

 

and request

de vijf betaalde parkeerplaatsen weg te halen en er een volledige vergunningzone van maakt. Ook willen wij dat dit duidelijker wordt aangeven met een bord. Ook verzoeken wij de gemeente Apeldoorn de kraskaarten terug te draaien, deze zijn zonder pardon afgeschaft.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Apeldoorn 
Petition desk:
Closing date:
2018-03-26 
Lead petitioner:
S. Douna 
Organisation:
bewoners/vergunninghouders 
Website:

History

Signatures