U, de petitionaris

Overheidssteun voor de Nederlandse Stichting Paard in Nood

448 ondertekeningen

De Nederlandse Stichting Paard in Nood vangt paarden op die geen economische waarde meer hebben en anders worden afgemaakt. De stichting ontvangt geen subsidies. Steun deze petitie zodat de Nederlandse overheid dit probleem ook serieus neemt en wij ons belangrijke werk voort kunnen zetten. De belgische overheid heeft zelf een stichting opgericht hiervoor, we vragen dit voorbeeld te volgen.

Petitie

Wij

Stichting Paard in Nood

 

constateren

In de 4 jaar dat wij als Nederlandse stichting actief zijn dat wij geen enkele subsidie ontvangen. We vangen paarden op die anders de dood te wachten staat. Bijna alle aangeboden paarden hebben nog kans op een goed leven. Nu blijkt dat men in België een soort gelijk probleem had. De Belgische Minister-President Peeters heeft de Belgische Stichting Paarden in Nood opgericht. Donateurs raken in de war en denken dat wij ook overheidssteun ontvangen.

 

en verzoeken

De Nederlandse Paard in Nood vreest het ergste, want zonder voldoende donateurs komt de stichting ernstig in gevaar, en daarmee de paarden die opgevangen zijn. Dat moet natuurlijk voorkomen worden. Daarom willen we de Nederlandse overheid vragen om het voorbeeld van de Belgische Minister-President te volgen en om Stichting Paard in Nood te helpen. Het mishandelde, zieke en afgeschreven paardenprobleem is in Nederland niet kleiner dan in België.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
staatssecretaris 
Petitieloket:
Einddatum:
09-08-2011 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Petra Spiekerman van Weezelenburg 
Organisatie:
Stichting Paard in Nood 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuwtjes

Nog geen nieuws over deze petitie.