U, de petitionaris
8ab74d85 84e9 4298 9ebf 5188fa6b2766

Ouders, verzorgers voor betere taxicao

57 ondertekeningen

Hecht u er waarde aan dat uw kind of uw cliënt door een vertrouwde, vakkundige chauffeur wordt vervoerd? Geef dan uw steunbetuiging! Zodat de taxichauffeur een vaste baan krijgt met een redelijk salaris?

Petitie

Wij

Ouders en verzorgers van kinderen en cliënten die regelmatig met de taxi reizen,

 

constateren

  • Dat het vervoer steeds vaker te wensen overlaat. Bedrijven zijn alleen nog maar bezig te overleven. Zij lijken stuurloos.

  • Chauffeurs worden steeds gewisseld en er zijn steeds minder ervaren chauffeurs.

  • Dit gaat ten koste van de continuïteit en de kwaliteit van het vervoer.

  • Nu er geen vernieuwde cao komt wil KNV in de verlenging van de cao geen loonsverhoging betalen, juist nu aangestuurd moet worden op verbeteringen in de sector . 

 

en verzoeken

Wij doen een dringend beroep op u. Dat u met de vakbonden aan tafel gaat en tot duurzame afspraken komt over een toekomstbestendige cao. De cliënten en kinderen die van het vervoer gebruik maken en de chauffeurs verdienen een fatsoenlijke sector met vaste werknemers die een redelijk loon verdienen. Chauffeurs eisen een redelijke loonsverhoging van 3%. Geef ze 3% en red zo de sector!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
brancheorganisatie 
Petitieloket:
Einddatum:
12-12-2017 
Petitionaris:
Rufus Kohn 
Organisatie:
Fnv Taxi en CNV Vakmensen 

Geschiedenis

Ondertekeningen