You, the petitioner
Petitie

Organiseer een referendum over versneld invoeren van betaald parkeren in heel Utrecht

3,360 signatures

Het stadsbestuur wil versneld betaald parkeren invoeren in de hele stad Utrecht. Op 9/3/2023 heeft de gemeenteraad het initiatiefvoorstel 'niet versneld invoeren betaald parkeren' verworpen. Daarom willen wij een referendum over het versneld invoeren van betaald parkeren in heel Utrecht. Vul na het bevestigen van je ondertekening ook je straatnaam, huisnummer, postcode en geboortedatum in! Dat blijft onzichtbaar, maar zonder deze gegevens telt uw steun niet mee voor het 'referendumverzoek'!

Petition

We

bezorgde bewoners van Utrecht die in deze stad ingeschreven staan

 

observe

  • Dat het stadsbestuur van de gemeente Utrecht het voornemen heeft uitgesproken om versneld betaald parkeren in te voeren in heel Utrecht;
  • Dat voorafgaand aan dit voornemen geen draagvlakmeting heeft plaatsgevonden;
  • Dat de gevolgen van dit voornemen op financieel en sociaal vlak onvoldoende zijn onderkend;
  • Dat de gemeenteraad het initiatiefvoorstel ‘Niet versneld betaald parkeren in de hele stad Utrecht’ (zaaknr. 10885560) heeft verworpen.

 

and request

een referendum te houden over het versneld invoeren van betaald parkeren in heel Utrecht.

De voor te leggen vraag luidt: bent u als bewoner voor of tegen het versneld invoeren van betaald parkeren in de hele gemeente Utrecht?

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Utrecht 
Petition desk:
Lead petitioner:
Mahmut Sungur 

History

Signatures

Updates

Let op: veel ondertekeningen nog ongeldig

Op 13 maart 2023 is het aantal ondertekeningen over de grens van 1000 gegaan. Maar minder dan de helft van de ondertekeningen zijn nu geldig, na een oppervlakkige analyse door Stichting Petities.nl.

+Read more...

Adres en geboortedatum ontbreken bij veel ondertekeningen. Het tellertje boven de petitie telt alleen de ondertekeningen waarvan het e-mailadres bevestigd is.

Om een ondertekening geldig te maken voor een referendumverzoek bezoekt u (opnieuw) uw persoonlijke bevestigingspagina waarvan u het adres per e-mail ontving. Daar vult u de ontbrekende velden in en bewaart die. Eerder is de ondertekening niet geldig.

webmaster@petities.nl

2023-03-13

Adres en geboortedatum ook nodig!

Vul na het bevestigen van je ondertekening ook je straatnaam, huisnummer, postcode en geboortedatum in! Dat blijft onzichtbaar, maar zonder deze gegevens telt uw steun niet mee voor het 'referendumverzoek'!.

2023-03-10