U, de petitionaris
Img 8304 %282%29

Werk samen aan een Waterlab voor de Toekomst in Den Haag

31 ondertekeningen

We vragen overheden en kennisinstituten om samen te werken met ons Waterlab voor de Toekomst. Jong en oud bouwen in Den Haag een laboratorium om te experimenteren wat klimaatverandering voor de stad betekent. Daarnaast maken we een paviljoen met projecten voor een klimaatbestendige en eerlijke stad.

Petitie

Wij

jongeren, middelbaren en ouderen die bij willen dragen aan een klimaatbestendig en eerlijk Nederland

 

constateren dat:

  • Dat nieuwe energie, creativiteit en samenwerking nodig zijn om ervoor te zorgen dat droog wonen in een gezonde omgeving voor ons allemaal mogelijk blijft.

  • Dat jongeren en ouderen in Den Haag begonnen zijn met het Waterlab voor de Toekomst. Hierin komt een laboratorium om te experimenteren wat klimaatverandering voor de stad betekent, en een paviljoen waarin we werken aan projecten voor een klimaatbestendige, duurzame en eerlijke stad.

 

en verzoeken

overheden, onderwijsinstellingen, kunstinstellingen, kennisinstituten en fondsen om met ons samen te werken bij het maken van het Waterlab voor de Toekomst.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Den Haag 
Petitieloket:
Einddatum:
11-06-2023 
Petitionaris:
Hermen Smit 
Organisatie:
Waterlab voor de Toekomst 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen