U, de petitionaris

Oproep aan Eurosport om Jose Been de Giro niet te laten verslaan.

0 ondertekeningen

Feedback

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over televisie-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Wij willen Eurosport om normale wielercommentatoren aan te nemen om verslag te doen van de Giro de Italia 2017. Wij kunnen niet leven met het vreselijk commentaar van mw Been. Help ons om onze favoriete koers op normale manier te kunnen kijken.

Petitie

Wij

WIelerfans

 

constateren

Dat de rechten voor de Giro exclusief bij Eurosport komen te liggen en dat Eurosport louter vreselijke commentatoren heeft, die zo slecht zijn dat ze het commerciele vermogen van Eurosport aantasten.

 

en verzoeken

Verzoeken een goede commentatore zoals Jose de Cauwer of Renaat Schotte aan te stellen voor ten minste de Giro de Italia 2017 tm 2020

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
sportfederatie 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuwtjes

Nog geen nieuws over deze petitie.