You, the petitioner

Opnemen van Miradry behandeling in basisverzekering

258 signatures

Miradry is een behandeling die er voor zorgt dat de patiënten die hyperhydrosis hebben (overmatig zweten) niet meer zweten onder de oksels. Ik wil er voor zorgen dat deze behandeling volledig wordt vergoed, want helaas vergoeden de zorgverzekeraars deze behandeling (nog) niet.

Petition

We

Alle mensen in Nederland die overmatig onder de oksels zweten, oftewel iedereen met hyperhidrosis.

 

observe

Mensen met hyperhidrosis (overmatig zweten) kunnen een behandeling ondergaan. De eerste is een operatie ondergaan met als gevolg littekens. De tweede is een botox behandeling (tijdelijk verlammen van zweetklieren) en de laatste is Miradry. Volledig en voorgoed van overmatig zweten af. Helaas worden de eerste twee behandelingen wel vergoed, maar de laatste en beste optie nog niet! Via deze petitie zorgen wij ervoor dat dit wel gaat gebeuren!

 

and request

Mijn wens is om deze één- of tweemalige behandeling net als een operatie of botox behandeling ook volledig vergoed in de basisverzekering te krijgen. Mijns inziens is de Miradry behandeling namelijk een volledige en risicovrije vervanging van de eerste twee opties. Uiteindelijk zal dit dus ook de zorgverzekeraars veel minder geld kosten.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Petition desk:
Closing date:
2021-09-28 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
--  

History

Signatures