U, de petitionaris

Opnemen van Miradry behandeling in basisverzekering

258 ondertekeningen

Miradry is een behandeling die er voor zorgt dat de patiënten die hyperhydrosis hebben (overmatig zweten) niet meer zweten onder de oksels. Ik wil er voor zorgen dat deze behandeling volledig wordt vergoed, want helaas vergoeden de zorgverzekeraars deze behandeling (nog) niet.

Petitie

Wij

Alle mensen in Nederland die overmatig onder de oksels zweten, oftewel iedereen met hyperhidrosis.

 

constateren

Mensen met hyperhidrosis (overmatig zweten) kunnen een behandeling ondergaan. De eerste is een operatie ondergaan met als gevolg littekens. De tweede is een botox behandeling (tijdelijk verlammen van zweetklieren) en de laatste is Miradry. Volledig en voorgoed van overmatig zweten af. Helaas worden de eerste twee behandelingen wel vergoed, maar de laatste en beste optie nog niet! Via deze petitie zorgen wij ervoor dat dit wel gaat gebeuren!

 

en verzoeken

Mijn wens is om deze één- of tweemalige behandeling net als een operatie of botox behandeling ook volledig vergoed in de basisverzekering te krijgen. Mijns inziens is de Miradry behandeling namelijk een volledige en risicovrije vervanging van de eerste twee opties. Uiteindelijk zal dit dus ook de zorgverzekeraars veel minder geld kosten.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Petitieloket:
Einddatum:
28-09-2021 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
--  

Geschiedenis

Ondertekeningen