U, de petitionaris
Whatsapp image 2021 01 11 at 20.21.31

Open ook het Utrechtse Zwembad Krommerijn: laat ons doorzwemmen

569 ondertekeningen

De verwachting is dat de lockdown nog geruimetijd duurt. Laat ons die periode zwemmen waardoor wij kunnen gezond blijven: het beste wapen in de strijd tegen Covid-19. Zwembad Krommerijn kan daartoe het bad openen zoals dat al iedere zomer gebeurt. Haal het dak eraf, gooi de ramen open!

Petitie

Wij

Baantjeszwemmers, Trimzwemmers, Masterzwemmers, Duikers, Vinzwemmers, UZSCers, Swimperfecters e.a.

 

constateren

  • De overdekte zwembaden zijn gesloten, waardoor het voor de trouwe Utrechtse zwemmers vrijwel onmogelijk is geworden om hun sport te beoefenen.
  • Tot nu toe weken zeer veel Utrechtse zwemmers uit naar het Amsterdamse De Mirandabad.
  • Inmiddels is het De Mirandabad door de vele publiciteit aan het maximum van haar capaciteit gekomen. Er is een wachtlijst van maar liefst meer dan 400 zwemmers per dag!

 

en verzoeken

Wij willen dat het Krommerijnbad het dak verwijdert (zoals dat iedere zomer gebeurt) en/of haar ramen opent. Zodat het bad snel kan geopend voor al haar zwemmers. Vanzelfsprekend volgens het Covid protocol, zoals dat ook in Amsterdam geldt. Als het water op een temperatuur van 21 graden is, heeft de installatie niet te lijden van kou. We kunnen ons buiten omkleden en via de buitenkassa het terrein betreden en verlaten. Zo komen de inkomsten terug!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Utrecht 
Petitieloket:
Petitionaris:
Annette Klarenbeek 

Geschiedenis

Ondertekeningen