U, de petitionaris
2a14a249 9c95 49e3 b4f3 c6646c48e60c

Open geen AZC in Wieringerwerf

19 ondertekeningen

Stop de Plannen: Ons Wieringerwerf, Onze Beslissing

Het is ongelofelijk! Terwijl we hier in ons eigen dorp worstelen met onze eigen problemen, denken ze elders in hun ivoren torens dat ze kunnen beslissen over de toekomst van onze gemeenschap. Een asielzoekerscentrum? In ons dorp? Dat laten we niet gebeuren!

Wie denken ze wel dat ze zijn? Ze komen binnen met hun plannen zonder zelfs maar te overwegen hoe dit onze levens zal beïnvloeden. Onze veiligheid, onze voorzieningen, onze manier van leven - alles staat op het spel door hun roekeloze beslissingen.

Het is tijd om onze stem te laten horen en deze waanzin een halt toe te roepen. Teken de petitie en laat zien dat we niet zomaar over ons heen laten lopen. Dit is ons dorp, onze thuis, en we zullen vechten voor wat juist is.

Geen asielzoekerscentrum in ons dorp! Teken nu en laat onze stemmen weerklinken tot in de hoogste regionen van het bestuur. We zijn niet bang om op te komen voor wat van ons is!

Petitie

Wij

Bewoners Wieringerwerf

 

constateren dat:

  • ze elders in hun ivoren torens beslissen over de toekomst van onze gemeenschap
  • ze komen met hun plannen zonder zelfs maar te overwegen hoe dit onze levens zal beïnvloeden: onze veiligheid, onze voorzieningen, onze manier van leven - alles staat op het spel door hun roekeloze beslissingen
  • we deze waanzin een halt toe moeten roepen

 

en verzoeken

geen asielzoekerscentrum in Wieringerwerf.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Hollands Kroon 
Petitieloket:
Petitionaris:
Dennis de Groot 

Geschiedenis

Ondertekeningen