U, de petitionaris
Online sloterweg verkeersmaatregelen okt

Open de Laan van Vlaanderen weer voor iedereen

3.350 ondertekeningen

Door een afsluiting tijdens de spitsuren van de Laan van Vlaanderen ontstaat er een verkeerschaos in Nieuw-West die niet te overzien is. Ook kunnen veel mensen hun kinderen niet meer op tijd naar de basisschool of sportclub brengen. Er wordt onderscheid gemaakt tussen mensen op basis van woonplek.

Petitie

Wij

Amsterdam Nieuw-West bewoners zowel binnen als buiten Nieuw-Sloten.

 

constateren dat:

  • Dat er onnodig veel verkeerschaos zal ontstaan, meer reistijd voor bezoekers dan wel bestemmingsverkeer en mensen die net naast Nieuw-Sloten wonen en daardoor moeten omrijden.
  • Met als gevolg ook meer CO2-uitstoot en belasting van andere wegen.
  • Dat bewoners rondom Nieuw-Sloten die wel binnen Nieuw-Sloten moeten zijn worden buitengesloten of onnodig lang moeten reizen door opstoppingen die gaan ontstaan op de trajecten rondom Nieuw-Sloten.

 

en verzoeken

  • de twee afsluitingen op Laan van Vlaanderen oost en west te openen voor al het verkeer
  • dan wel tot een andere oplossing te komen waardoor bestemmingsverkeer wel door de knip mag rijden en in de wijken rondom Nieuw-Sloten ook vergunningen worden verleend aan bewoners zodat de leefbaarheid voor omwonenden gewaarborgd blijft en sluipverkeer (forensen die file omzeilen op snelwegen) worden geweerd.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amsterdam Nieuw-West 
Petitieloket:
Einddatum:
31-01-2024 
Petitionaris:
Robert Tichelaar 
Organisatie:
ASV BLauw-Wit  

Geschiedenis

Ondertekeningen