You, the petitioner
Kb

Open de Boulevard en het fietspad in het Kralingse Bos nu

1,655 signatures

Een groot deel van de oostkant van het Kralingse bos is voor zes weken afgesloten voor de vele gewone Rotterdammers die er vaak komen. Nu blijkt dat zelfs de Boulevard en het fietspad t/m 30 augustus ook zijn afgesloten. Midden in de vakantieperiode! Geef het Stadsbos terug aan de stad!

Petition

We

De gebruikers van het Kralingse Bos: wandelaars, recreanten, fietsers, sporters en de dieren

 

observe

  • dat de afsluiting van de wandelboulevard, het aangrenzende recreatie grasveld en het veelgebruikte fietspad voor maar liefst 6 weken, midden in de zomer, buiten proportie is.
  • Dat de vergunning voor dit evenement pas op 15 juli is verleend, zodat een effectieve bezwaarprocedure niet meer mogelijk is.
  • Dat het extra festivalterrein niet noodzakelijk is voor het evenement en alleen maar zorgt voor nog meer overlast in het Kralingse Bos.

 

and request

dat de boulevard met naastgelegen recreatie grasveld (zeer populair in de zomermaand augustus) en het fietspad (een druk gebruikte verbindingsweg tussen het Centrum en Prins Alexander en omgeving en het enige verlichte fietspad in het bos) per direct worden ontsloten en openbaar toegankelijk zijn.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Rotterdam 
Petition desk:
Closing date:
2019-09-09 
Lead petitioner:
Berend Dikkers 
Website:

History

Signatures

Updates

760.000 euro subsidie?

Volgens een raadslid gaat er 760.000 euro subsidie van de Gemeente Rotterdam naar dit commerciƫle paardenevenement. ( het prijzengeld is al hoger).

+Read more...

Wereldwijd gaan er honderden miljarden om in de paardensport. En wie betaald eigenlijk voor het herstel van de grasvelden en het bos?

2019-08-23

Straks fijn in de file op de Oude Dijk?

Voorzichtige schatting: er komen minstens 80.000 bezoekers naar het paardenevenement die week. Met OV onbereikbaar, Plaszoom, Kralingseweg, Burg.

+Read more...

Oudlaan dicht. Straks fijn inde file op de Oude Dijk? Zie link: https://dagblad010.nl/Mobiliteit/kralingen-zit-in-gordiaanse-verkeersknoop

2019-08-09

Nu ook op de politieke agenda!

Afsluitingen in Kralingse Bos nu ook op politieke agenda

GroenLinks, Partij voor de Dieren en VVD zetten alle drie de afsluitingen in het Kralingse Bos (...) lees verder.

2019-08-07