You, the petitioner

Ontsla Portak bij de AFR server

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan anderen laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Eventueel kunt u een voorbeeldbrief om op te sturen laten circuleren om het gelijkgestemden makkelijker te maken de klantenservice aan te schrijven.


We zijn onze gappie Portak helemaal zat met zijn corrupte en respectloze bullshit. Deze gozer verdiend het niet om staff te zijn en al helemaal geen management lol. Teken deze petitie als je wilt dat die guy word ontslagen

Petition

We

Burgers Staffs

 

establish that:

PORTAK MUUT ONSTLAG WURDEN

 

and request

.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
adviesorgaan 
Petition desk:
Closing date:
2023-04-15 
Status:
Closed 
Website:

History

Signatures