You, the petitioner
050efd88 7f34 4420 9afb dbd2c93df4b6

Ontsla deze regering wegens bedreigen rechtsstaat

86 signatures

Deze petitie is gericht tegen de regering met als doel: intrekking van alle maatregelen die zij heeft genomen in verband met de zogenaamde “coronacrisis”. Met name gaat het om de maatregelen met betrekking tot de vrijheden en rechten van het volk. Daarom verzoeken we de regering per direct haar ontslag aan te bieden.

Petition

We

Verzet Nederland verzet zich tegen alles en iedereen die de rechtsstaat in Nederland bedreigt

 

observe

Dat het gemeengoed van burgers en rechtsstaat in het geding is en dat de regering hier niet verder mee weg dient te komen.

 

and request

De regering met onmiddellijke ingang haar ontslag dient aan te bieden bij ZKH De Koning. Daarna dient zij direct nieuwe verkiezingen uit te laten schrijven.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
14-07-2020 
Lead petitioner:
Floris Molenaar 
Organisation:
Verzet Nederland 

History

Signatures

Updates

Definitieve beëindiging petitie

Wij hebben na eerdere mededeling om te stoppen nog een herstart te doen. Echter nu blijkt dat de animo zo klein is dat wij besloten hebben om nu definitief de petitie te stoppen en af te sluiten zonder hem bij de tweede kamer aan te bieden.

+Read more...

Bedankt voor het getoonde vertrouwen.

14-07-2020