You, the petitioner
Aow ontkoppelen fdh

Ontkoppel de AOW niet van het minimumloon

88,575 signatures

Alles wordt duurder: boodschappen, energie en zorgkosten. Vooral ouderen merken dat in hun portemonnee. En nu wil het nieuwe kabinet ook nog de koppeling tussen de AOW en het minimumloon loslaten. Dat mag echt niet gebeuren! Teken daarom deze petitie.

U ontvangt een e-mail met daarin een link. Als u die volgt bevestigt u uw ondertekening. Doet u dat niet dan krijgt u over 7 dagen opnieuw die e-mail.

Petition

We

ouderen en medestanders

 

observe

Het kabinet is van plan om de AOW los te koppelen van het minimumloon en de uitkeringen. Dat betekent dat bij een stijging van het minimumloon en de uitkeringen de AOW niet omhoog gaat. Dat is onacceptabel, want ouderen worden al heel lang in hun portemonnee geraakt.

 

and request

De AOW mag niet losgekoppeld worden van het minimumloon en de uitkeringen. Bij een stijging van het minimumloon en de uitkeringen moet de AOW ook omhoog gaan!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2022-04-19 
Lead petitioner:
Liane den Haan 
Organisation:
Fractie den Haan 
Website:

History

Signatures

Updates

AOW ontkoppelen, spoort dat?

Het kabinet wil de AOW loskoppelen van het minimumloon. Fractie den Haan hield een peiling over dit voornemen van de regering.

+Read more...

Binnenkort leest u hier de uitkomsten

2022-02-02

Minister neemt tussenstand in ontvangst

Tweede Kamerlid Liane den Haan overhandigde aan Carola Schouten, minister voor Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen, de eerste tussenstand van de petitie 'AOW ontkoppelen spoort niet'.

Lees meer: Klik hier .

2022-02-02