U, de petitionaris
Aow ontkoppelen fdh

Ontkoppel de AOW niet van het minimumloon

88.576 ondertekeningen

Alles wordt duurder: boodschappen, energie en zorgkosten. Vooral ouderen merken dat in hun portemonnee. En nu wil het nieuwe kabinet ook nog de koppeling tussen de AOW en het minimumloon loslaten. Dat mag echt niet gebeuren! Teken daarom deze petitie.

U ontvangt een e-mail met daarin een link. Als u die volgt bevestigt u uw ondertekening. Doet u dat niet dan krijgt u over 7 dagen opnieuw die e-mail.

Petitie

Wij

ouderen en medestanders

 

constateren

Het kabinet is van plan om de AOW los te koppelen van het minimumloon en de uitkeringen. Dat betekent dat bij een stijging van het minimumloon en de uitkeringen de AOW niet omhoog gaat. Dat is onacceptabel, want ouderen worden al heel lang in hun portemonnee geraakt.

 

en verzoeken

De AOW mag niet losgekoppeld worden van het minimumloon en de uitkeringen. Bij een stijging van het minimumloon en de uitkeringen moet de AOW ook omhoog gaan!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
19-04-2022 
Petitionaris:
Liane den Haan 
Organisatie:
Fractie den Haan 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

AOW ontkoppelen, spoort dat?

Het kabinet wil de AOW loskoppelen van het minimumloon. Fractie den Haan hield een peiling over dit voornemen van de regering.

+Lees meer...

Binnenkort leest u hier de uitkomsten

02-02-2022

Minister neemt tussenstand in ontvangst

Tweede Kamerlid Liane den Haan overhandigde aan Carola Schouten, minister voor Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen, de eerste tussenstand van de petitie 'AOW ontkoppelen spoort niet'.

Lees meer: Klik hier .

02-02-2022