U, de petitionaris
Bilderberg

Onthulling van de Bilderberggroep

437 ondertekeningen

De Bilderberg, politieke bijeenkomsten met een besloten en streng geheim karakter waarin internationale beeldvorming en ideën centraal staan. Deelnemers zijn invloedrijke figuren uit de Westerse wereld, voornamelijk uit het bedrijfsleven, politiek, wetenschap, media en de financiële wereld & Royals.

Petitie

Wij

Het Nederlandse volk en de rest van Europa.

 

constateren

Door de jaren heen zijn de Bilderbergconferenties niet onomstreden geweest. Critici verwijten de Bilderberggroep dat ze buiten de democratie om besluiten neemt. In het Europees Parlement en de Tweede Kamer zijn vragen over de Bilderberg groep beantwoord zonder dat er werd ingegaan op de inhoud van de conferenties. Journalisten zijn niet welkom tenzij genodigd. Critici verwijten ook de bankencrisis aan de bilderbergers. Alles voor de elite Nieuwe Wereld Orde.

 

en verzoeken

Er moeten opnieuw vragen gesteld worden over deze organisatie. En deze keer moet er op ingegaan worden en moet er duidelijk worden wat de invloed is van deze organisatie binnen ons kabinet en de Europese unie. Deze vragen moeten openbaar zijn voor het Nederlandse volk en de rest van Europa.

Als mensen van de Bilderberggroep dingen voor mekaar willen krijgen dan moeten ook zij dit volgens de normale wetgeving doen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Europees Parlement 
Petitieloket:
Einddatum:
17-10-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
T.Smid 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen