U, de petitionaris

Onduidelijkheid bij bio-industrie

0 ondertekeningen

Dierenwelzijn heeft een wettelijke basis in de Gezondheids- en welzijnswet voor dieren. Verschillende dierenrechtenorganisaties zoals Dierenbescherming, Wakker Dier, Varkens in Nood hebben kritiek op de bio-industrie vanwege het gebrek aan dierenwelzijn in de bio-undustrie.

Petitie

Wij

Iedereen die tegen de bio-industrie is en meer informatie over de bio-industrie wil.

 

constateren

Waarom zou u voor deze petitie moeten tekenen? Wilt u dat uw belastinggeld uitgegeven wordt aan de bio-industrie? Nee, maar dit blijft wel doorgaan als u nu niet ingrijpt en deze petitie tekent! U denkt dat de 'kiloknallers' goedkoop zijn maar integendeel; u betaalt meer dan u denkt te betalen door de belastingen aan de bio-industrie. Het is toch schandalig dat u als consument de bedrijfstak onderhoudt door middel van belastingen. Teken nu!

 

en verzoeken

Wij verzoeken u om deze petitie te tekenen zodat we meer inzicht van wat er met ons belastinggeld gebeurt in de bio-industrie en zodat we een plan kunnen bedenken om de problemen van de bio-industrie aan te pakken. Met uw handtekening hebben we de mogelijkheid om dit te veranderen en het dierenwelzijn te verbeteren. Met ons plan kunnen we tevens onze eigen welzijn verbeteren door minder anti-biotica aan de dieren te geven.

Huidige status

We hebben u een e-mail gestuurd vanaf webmaster@petities.nl. Om verder te kunnen met uw petitie moet u de link in die e-mail volgen.

 

Details

Ontvanger:
minister 
Petitieloket:
Einddatum:
10-08-2011 
Status:
Nog niet af 
Petitionaris:
Olivier Blaauw 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuwtjes

Nog geen nieuws over deze petitie.