You, the petitioner

Onderzoek sociale veiligheid faculteit voor Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen

159 signatures

Verzoek tot explicitering van de bevindingen van het rapport over sociale veiligheid op de FFTR. Daarnaast inspraak over een mogelijke terugkeer van Paul Bakker in februari.

Petition

We

Studenten van de faculteit voor Filosofie Theologie en Religiewetenschappen

 

observe

  • Dat de informatievoorziening met betrekking tot het onderzoek naar sociale veiligheid gering is en wij hierom de situatie niet tot nauwelijks in kunnen schatten.
  • Hiernaast baart de geplande terugkomst van Paul Bakker in februari ons zorgen.

 

and request

Duidelijkheid te verschaffen over de feiten die in het onderzoek naar boven komen, uiteraard met behoud van privacy voor de direct betrokkenen. Met deze informatie zouden wij als studenten graag mee willen praten over een mogelijke terugkomst van Paul Bakker in februari.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
universiteitsbestuur 
Petition desk:
Closing date:
2020-10-08 
Lead petitioner:
Max Receveur, Annabel Dirkzwager 

History

Signatures

Updates

Filosofiestudenten starten petitie voor meer openheid over ‘ongepast handelen’ hoogleraar

Voxweb heeft een artikel geschreven over onze petitie: https://www.voxweb.nl/nieuws/filosofiestudenten-starten-petitie-voor-meer-openheid-over-ongepast-handelen-hoogleraar.

2020-09-29