You, the petitioner

Onderzoek luchtvaart per zeppelin

13 signatures

Terwijl #vliegschaamte een goede kans maakt om woord van het jaar te worden, en we zien dat de weerstand tegen fossiele luchtvaart groeit in politiek en samenleving, is het tijd voor een wenkend perspectief. Dat wenkend perspectief kan zijn: de terugkeer van de zeppelin.

Petition

We

burgers van Nederland

 

observe

dat de bezorgdheid over fossiele luchtvaart groeit in politiek en samenleving. Zorgen over het klimaat, geluidsoverlast en de stikstofcrisis dragen bij aan de urgentie na te denken over radicaal andere vormen van luchtvaart.

De terugkeer van de zeppelin biedt mogelijk zo'n wenkend perspectief. Zeppelins zijn schoon, stil, supergaaf en schaalbaar. En een beetje sloom, maar wat geeft het. Klein offer, groot effect.

 

and request

serieus onderzoek te doen naar de mogelijkheden om luchtvaart per zeppelin nieuw leven in te blazen. In het bijzonder gaat het om het stimuleren van onderzoek naar de infrastructuur die hiervoor nodig zou zijn.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2020-03-17 
Lead petitioner:
Eric Stam 
Organisation:
Actiegroep Bring Back the Zeppelin 
Website:

History

Signatures