You, the petitioner
Karate bob volkskrant dec. 2013

Onderzoek en bevestig s.v.p. dat Karate Bob uw leven redde door De Gouden Tip

9 signatures

Slobodan Mitric (Karate Bob) openbaarde in "De Gouden Tip - de verstrengeling van onder- en bovenwereld en de moord op G.J. Heijn" dat de bende (!) die in 1987 Heijn heeft ontvoerd en vermoord het oorspronkelijk op U had gemunt en dat, door dit tijdig door te geven, hij U het leven heeft gered.

Petition

We

mensen van goede wil die niet kunnen begrijpen dat uw regering van plan is een doodzieke man, die al veertig jaar in Nederland gedoogd is en met een Nederlandse vrouw Iris de Vries getrouwd was, te deporteren naar het voormalige Joegoslaviƫ waar hij voor zijn dood vreest wegens hoogverraad gepleegd in 1973.

 

observe

Als koning heeft U geen macht om direct in te grijpen in het doen of laten van de regering, ook dus niet in dit geval. Bijna alle juridische maatregelen om deze onmenselijke en illegale uitzetting te voorkomen zijn nu uitgeput. Een op 29 november jl. ingediende petitie aan staatssecretaris Teeven om van deze deportatie af te zien, maakt weinig kans. Daarom wenden wij ons nu als laatste hoop tot Uwe Majesteit.

 

and request

Dat U zich laat informeren door de veiligheidsdienst van uw paleis Noordeinde aan wie, zoals Karate Bob schrijft, hij heeft doorgegeven dat uw leven destijds in gevaar was. Ook kan bij notaris Van Os in Amsterdam gevraagd worden om inzage te krijgen in de verklaring over deze zaak die Karate Bob destijds daar heeft gedeponeerd. Als dit alles waar blijkt te zijn en U dit via de RVD bekend maakt, kunt U op uw beurt Karate Bob het leven redden.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Koning 
Petition desk:
Closing date:
2016-07-06 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Robert Jan Kelder 
Organisation:
Willehalm Stichting 
Website:

History

Signatures

Updates

Slobodan Mitric is niet meer

Op 25 november 2016 is hij overleden in erbarmelijk omstandigheden, uiteindelijk volkomen in de steek gelaten door de koning wiens leven hij heeft gereed en door de gemeentelijke en christelijke zorginstanties..

2017-03-22

Slobodan Mitric is niet meer

Op 25 november 2016 is hij overleden in erbarmelijk omstandigheden, uiteindelijk volkomen in de steek gelaten door de koning wiens leven hij heeft gereed en door de gemeentelijke en christelijke zorginstanties..

2017-03-22

Het geheim van het Paleis Noordeinde - Video op YouTube

Videoreportage van de petitionaris Robert Jan Kelder voor het paleis op de Dam.

2014-01-03