U, de petitionaris

Onderbemande electro-afdeling

97 ondertekeningen

ED&I electro-afdeling is onderbemand en de studenten en docenten hebben hier zwaar onder te lijden. Het school bestuur wil niet naar de docenten luisteren dus teken hierbij deze petitie om ED&I er beter op te maken.

Petitie

Wij

Studenten en docenten van de Hogeschool van Amsterdam te Leeuwenburg.

 

constateren

Er word niet normaal met docenten omgegaan in de zin dat een miniscuul team werk voor 10 moet leveren. Martin Vermaning is bijna met permanent verlof en Rogier de Haas runt nu bijna alleen een gehele afdeling en zit zelf tegen een burn-out aan. Niet alleen de docenten maar ook de studenten hebben hier al meerdere jaren onder te lijden. Het halen van punten bij overbelastte docenten duurt in sommige gevallen jaren.

 

en verzoeken

Er moeten meer docenten komen werken aan de electrotechniek afdeling. Ook zou er geluisterd moeten worden naar de docenten, die al jaren verkondigen dat zij zwaar overbelast worden. Ik weet zeker dat zij precies kunnen aanwijzen hoe deze problemen kunnen worden opgelost.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
universiteitsbestuur 
Petitieloket:
Einddatum:
05-02-2017 
Petitionaris:
Studenten van de HvA 

Geschiedenis

Ondertekeningen