U, de petitionaris
Img 20160413 151552920

Omwille van het voortbestaan van de Slatuinen

515 ondertekeningen

Het professioneel beheer van onze prachtige natuurtuin dreigt door de aangekondigde, drastische bezuiniging van Stadsdeel West weg te vallen. Ook de natuureducatie in de tuin voor de scholen in de buurt komt daarmee in het gedrang.

Petitie

Wij

bezoekers, buurtbewoners, natuurliefhebbers, schooldirecteuren en aanverwante instellingen

 

constateren dat:

dat de Slatuinen een ecologisch beheerde, gevarieerde natuurtuin is, een oase van rust te midden van de stenen, hectische stad en een belangrijke plek voor de buurt. Een beroepskracht voor de natuurtuin is daartoe essentieel en dreigt nu door de aangekondigde bezuiniging niet meer betaald te kunnen worden. Daarmee verdwijnt niet alleen een unieke tuin, maar vervalt ook de met de tuin samenhangende natuureducatie voor de scholen in de buurt.

 

en verzoeken

dat u, Stadsdeel West van de gemeente Amsterdam, terugkomt op de aangekondigde bezuiniging opdat u recht doet aan de meerwaarde van de Slatuinen en aan de noodzaak van een professionele aanpak van zowel het beheer als de natuureducatie.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
31-07-2016 
Petitionaris:
Jack Horio 
Organisatie:
Stichting Natuurtuin Slatuinen 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen