U, de petitionaris

Olifanten livestream DPA

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan anderen laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Eventueel kunt u een voorbeeldbrief om op te sturen laten circuleren om het gelijkgestemden makkelijker te maken de klantenservice aan te schrijven.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Behoud van Livestream DPA

Petitie

Wij

Fans van Olifantenfamilie van Dierenpark Amersfoort

 

constateren

Dat Dierenpark Amersfoort per 17 mei wil stoppen met de 4 livestreams van de olifantenfamilie.

 

en verzoeken

Wij willen héél graag dat de livestreams actief blijven. Niet persé alle 4 maar bij voorkeur 2. Livestream 1 op het buitenverblijf en livestream 2 in het binnenverblijf.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
adviesorgaan 
Petitieloket:
Einddatum:
01-08-2022 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Melody Steenkamp 

Geschiedenis

Ondertekeningen