You, the petitioner
7f6d1a97 c08b 43d5 9d60 ff01fd4ff088

Ola calippo shots terug brengen!

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Een aantal jaar geleden zijn de calippo shots van ola van de ijskaarten verdwenen. Ik zal vast niet de enige zijn die deze heerlijke cola - citroen of aardbij - citroen balletjes terug wil zien in de winkels en op de kaarten!

Petition

We

Mensen die de calippo shots terug willen

 

observe

Dat de ijsjes gemist worden in de schappen

 

and request

Dat ze terug komen

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
adviesorgaan 
Petition desk:
Closing date:
2020-10-12 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Ranonymous 

History

Signatures