U, de petitionaris
Fb img 1650732383925

OBL-BBB Berkelland in coalitie

10 ondertekeningen

We zijn vol verbazing... ongeloof en boven alles onbegrip nadat we het nieuws in diverse nieuwsbladen lazen: "Informateur Nauta kiest coalitie voor Berkelland. Verkiezingswinnaar OBL- BBB werd uitgesloten in de coalitievorming" De stem van de burger heeft geen waarde... democratie is lam geslagen. Dit kan niet en mag niet geaccepteerd worden. En daarom deze handtekeningenactie. Deze actie is niet alleen om OBL-BBB te ondersteunen.. maar ook omdat we als burger niet achterover gaan leunen ..maar juist om onze stemmen kracht bij te zetten.

Petitie

Wij

burgers van Berkelland willen transparantie en OBL-BBB in de coalitie, wij stemden wel of niet, op OBL-BBB of een andere partij

 

constateren

  • OBL-BBB kwam als absolute winnaar met 5 zetels gekozen door "de burgers" uit.
  • We kunnen wel een frisse wind gebruiken in het gemeentebestuur.
  • Veel kiezers in gemeente Berkelland hadden hun stem uitgebracht met de hoop dat deze partij genoeg draagkracht zou krijgen om enige invloed uit te oefenen binnen de gemeentehuismuren.
  • Maar boven alles, wat is de stem van de burger waard? Stemmen behoren uitgevoerd te worden zoals ze bedoeld zijn!

 

en verzoeken

OBL-BBB in de coalitie in de gemeente Berkelland.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Berkelland 
Petitieloket:
Einddatum:
22-07-2022 
Petitionaris:
Annet Geerdink 
Organisatie:
Burgers, Ondernemers en Boeren van Berkelland 

Geschiedenis

Ondertekeningen