U, de petitionaris
Nulmeting nu

Nulmeting schone lucht

746 ondertekeningen

De fijnstofwaarden die www.BurgerMeetnetLansingerland.nl momenteel in Lansingerland meet, zijn historisch laag. Bent u het ermee eens, dat er juist nú een nulmeting naar fijnstof rondom RTHA zou moeten plaatsvinden? Teken dan onderstaande petitie.

Petitie

Wij

BurgerMeetnet Lansingerland en de inwoners van Lansingerland

 

constateren

  • dat de luchtkwaliteit momenteel tijdens de Corona beperkingen voor het auto- en vliegverkeer in onze gemeente een waarde heeft die zich gemiddeld binnen de normen bevindt.

  • Dit in tegenstelling tot de periode daarvoor, waarin de gemiddelde luchtkwaliteit slecht was, met slechte effecten voor de gezondheid.

  • Een nulmeting nu is een goede basis voor als de beperkingen weer opgeheven gaan worden, wat binnenkort is te verwachten

 

en verzoeken

de gemeente aan te dringen op de (landelijke) politiek en organisaties als DCMR en TNO, om een nulmeting uit te voeren bij het regionale vliegveld RTHA.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Lansingerland 
Petitieloket:
Einddatum:
15-07-2020 
Petitionaris:
Martin Liefting 
Organisatie:
BurgerMeetnet Lansingerland 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen