You, the petitioner

Nu zijn wij het zat!

1,185 signatures

Kinderen, jongeren, jong en oud volwassenen: ze zijn allemaal de dupe van de platte bezuinigingen van het kabinet in de (gezondheids)zorg. Mooie verkiezingsbeloftes waar NIETS van wordt waargemaakt. De kwaliteit van de zorg wordt NIET beter. De client krijgt NIKS te zeggen. WIJ ZIJN HET ZAT! U OOK?

Petition

We

Nederlandse burgers die er genoeg van hebben dat er over onze hoofden heen geregeerd wordt.

 

observe

Talloze maatregelen zorgen ervoor dat mensen die zorg nodig hebben, die niet meer kunnen krijgen. Tegelijkertijd wil de regering de client meer zeggenschap geven. Maar organisaties die mensen daarin moeten ondersteunen raken tegelijkertijd hun financiele steun kwijt, en zijn monddood gemaakt. We kunnen de regering naar huis sturen. Zij vertegenwoordigen de burgers niet. Dit kabinet was een minderheidskabinet en doet zijn naam nu volop eer aan.

 

and request

  • Het parlement om verantwoordelijkheid te nemen en de aangekondigde maatregelen niet te steunen.
  • De regering te kennen te geven dat de onrust in het land erop wijst dat er over de hoofden van burgers heen wordt geregeerd en dat het parlement daarom het vertrouwen in het minderheidskabinet opzegt.
  • De burgers van Nederland te laten weten dat u uw bestuurlijke verantwoordelijkheid neemt, op basis van de meerderheidsuitslag van de verkiezingen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2011-09-14 
Status:
In treatment 
Lead petitioner:
Ger Kalkman 

History

Signatures

Updates

overhandigd tijdens de demonstratie op 29 juni

De petitie met ondertekeningen is verleden week afgedrukt en overhandigd tijdens de demonstratie van 29 juni op het malieveld in Den Haag..

2011-07-07