U, de petitionaris
Plenaire zaal th 230821009

Nu herverkiezingen

65 ondertekeningen

Constaterende dat er sinds de Tweede Kamer-verkiezingen volgens recente peilingen een complete herverdeling van zetels zou zijn, peilingen uitwijzen dat het volk herverkiezingen wil. Verzoeken wij de regering om nieuwe verkiezingen uit te schrijven en de uitslag naar aantal zetels te respecteren.

Petitie

Wij

vanuit het Nederlandse volk

 

constateren

dat er sinds de Tweede Kamer-verkiezingen er volgens recente peilingen een complete herverdeling van zetels zou zijn, peilingen wijzen uit dat het volk herverkiezingen wil.

 

en verzoeken

  • om nieuwe verkiezingen uit te schrijven en de uitslag naar aantal zetels te respecteren en geen enkele partij uit te sluiten, of dit nu betekent dat er een slag naar rechts of naar links wordt gemaakt.

  • dhr. J. Remkes zijn opdracht terug te geven en te concluderen dat herverkiezingen wellicht niet de leukste maar wel de beste oplossing is.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
(in)formateur 
Petitieloket:
Petitionaris:
Hendricus Koster 

Geschiedenis

Ondertekeningen