You, the petitioner
Plenaire zaal th 230821009

Nu herverkiezingen

65 signatures

Constaterende dat er sinds de Tweede Kamer-verkiezingen volgens recente peilingen een complete herverdeling van zetels zou zijn, peilingen uitwijzen dat het volk herverkiezingen wil. Verzoeken wij de regering om nieuwe verkiezingen uit te schrijven en de uitslag naar aantal zetels te respecteren.

Petition

We

vanuit het Nederlandse volk

 

observe

dat er sinds de Tweede Kamer-verkiezingen er volgens recente peilingen een complete herverdeling van zetels zou zijn, peilingen wijzen uit dat het volk herverkiezingen wil.

 

and request

  • om nieuwe verkiezingen uit te schrijven en de uitslag naar aantal zetels te respecteren en geen enkele partij uit te sluiten, of dit nu betekent dat er een slag naar rechts of naar links wordt gemaakt.

  • dhr. J. Remkes zijn opdracht terug te geven en te concluderen dat herverkiezingen wellicht niet de leukste maar wel de beste oplossing is.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
(in)formateur 
Petition desk:
Lead petitioner:
Hendricus Koster 

History

Signatures