You, the petitioner
Petitie

Nu digitale vaardigheden in het curriculum

600 signatures

Wij roepen de Tweede Kamer op ervoor te zorgen dat kinderen worden voorbereid op de digitale mogelijkheden van vandaag en morgen. Maak digitale geletterdheid nu onderdeel van het curriculum.

Petition

We

die het belangrijk vinden dat de jongeren van nu en in de toekomst zich goed kunnen ontwikkelen

 

observe

dat digitale vaardigheden essentieel zijn in de huidige maatschappij en die van de toekomst. Tijdens de jeugd wordt de basis gelegd voor het verdere leven. Ieder kind verdient een gelijke kans, maar als een kind thuis of op school geen digitale vaardigheden leert ontstaat een enorme achterstand. Wij denken dat hier op school nog steeds te weinig aandacht voor is en de kennis nog vaak ontbreekt om de leerlingen hier goed bij te ondersteunen.

 

and request

vaart te maken met digitale geletterdheid onderdeel te maken van het curriculum. Dit vereist extra geld en inzet van de overheid om scholen en docenten de ruimte te geven dit uit te voeren. Zodat digitale vaardigheden een aanvulling worden op bestaande vakken en het onderwijs daarin ondersteunen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2019-11-11 
Lead petitioner:
Marcel Hoogstoevenbeld 

History

Signatures

Updates

De petitie Digitale Geletterdheid heeft jouw hulp nog één keer nodig

We hebben al bijna 500 handtekeningen. Een mooi aantal, maar dat is nog lang niet genoeg! We hebben nu jouw hulp nodig om meer steun te verzamelen.

+Read more...

Het is belangrijk dat digitale vaardigheden op de politieke agenda komen en blijven. Als iedereen een vrienden overhaalt gaan we van een paar honderd naar duizenden. Verspreid de petitie met oproep om ook te tekenen zodat wij voor 11 november nog veel meer stemmen hebben!

https://www.petities.nl/petitions/nu-digitale-vaardigheden-in-het-curriculum?locale=nl

2019-10-31