U, de petitionaris
Bouwwerkzaamheden atlantisstrand wel degelijk voor floriade

Normale fietsroute van Almere Haven naar Almere Stad

53 ondertekeningen

door alle omwegen, Floriade en andere plannen is het niet leuk meer te fietsen van Haven naar Stad in Almere.

Petitie

Wij

Burgers uit Almere wensen normaal te kunnen fietsen van de wijken Haven naar Stad

 

constateren

Dat door alle bouwprojecten, verbreding, Floriade, en nieuwe wegen en afslagen het momenteel haast niet te doen is normaal te fietsen van Haven naar Stad in Almere

 

en verzoeken

Ons uw plannen bekend te maken over de fietspaden van Almere-Haven naar Almere-Stad en als de wegen zo blijven een FIETSTUNNEL te maken onder de snelweg door zodat de gewone man/vrouw weer redelijk goed en veilig naar de stads delen kan fietsen. Zonder veel stoplichten, omwegen, hellingproeven en extra kilometers.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Almere 
Petitieloket:
Einddatum:
22-04-2020 
Petitionaris:
Anton Hompe 
Organisatie:
prive persoon 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

stoplichten

nu zijn er weer andere routes en ook wat steiler en bij de busbaan geen stoplichten richting Filmwijk vanauit Haven......dus er moet nog een hele boel geburen denk ik ..

09-11-2019

geef nooit op >>>

Fietsen steeds minder leuk in Almere [ de fiets en bus stad van het verleden ]........medisch gezien voor mij nu opgelost door een fiets met trapondersteuning.

Ik hoop dat de heuvels minder worden., de begroeiing beter zo dat de wind minder vat op de fietsers.........en een tunnel hier en dar mag ook wel weer..

15-07-2019

fiets me gek......

Helaas door alle omwegen en omleidingen is fietsen in de FIETS STAD ALMERE .er nog niet leuker op geworden en vanuit Haven naar Stad is moeilijker , steiler en langer........voorlopig ook geen verbeteringen op dat gebied en de Floriad staat op nr. 1 bij de gemeente dus al het er niet veel beter op worden denk ik ..

20-06-2019