U, de petitionaris
Bouwwerkzaamheden atlantisstrand wel degelijk voor floriade

Normale fietsroute van Almere Haven naar Almere Stad

58 ondertekeningen

door alle omwegen, Floriade en andere plannen is het niet leuk meer te fietsen van Haven naar Stad in Almere.

Petitie

Wij

Burgers uit Almere wensen normaal te kunnen fietsen van de wijken Haven naar Stad

 

constateren dat:

Dat door alle bouwprojecten, verbreding, Floriade, en nieuwe wegen en afslagen het momenteel haast niet te doen is normaal te fietsen van Haven naar Stad in Almere

 

en verzoeken

Ons uw plannen bekend te maken over de fietspaden van Almere-Haven naar Almere-Stad en als de wegen zo blijven een FIETSTUNNEL te maken onder de snelweg door zodat de gewone man/vrouw weer redelijk goed en veilig naar de stads delen kan fietsen. Zonder veel stoplichten, omwegen, hellingproeven en extra kilometers.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Almere 
Petitieloket:
Einddatum:
22-04-2020 
Status:
Beantwoord 
Petitionaris:
Anton Hompe 
Organisatie:
prive persoon 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

er gebeurd veel

Helaas nog steeds niet ok., maar hier en daar al weer wat beter om naar Almere-Stad te komen op de fiets vanuit Haven. Alleen nog veel bouwverkeer en omwegen door de bouw en aanleg van de Floriade. Ook de borden en omwegen zijn soms wat onduidelijk..

15-12-2021

stoplichten

nu zijn er weer andere routes en ook wat steiler en bij de busbaan geen stoplichten richting Filmwijk vanauit Haven......dus er moet nog een hele boel geburen denk ik ..

09-11-2019

geef nooit op >>>

Fietsen steeds minder leuk in Almere [ de fiets en bus stad van het verleden ]........medisch gezien voor mij nu opgelost door een fiets met trapondersteuning.

Ik hoop dat de heuvels minder worden., de begroeiing beter zo dat de wind minder vat op de fietsers.........en een tunnel hier en dar mag ook wel weer..

15-07-2019