You, the petitioner
Bouwwerkzaamheden atlantisstrand wel degelijk voor floriade

normale fietsroute van Almere Haven naar Almere Stad

58 signatures

door alle omwegen , Floriade en andere plannen niet leuk meer te fietsen van Haven naar Stad in Almere

Petition

We

Burgers uit Almere wensen normaal te kunnen fietsen van de wijken Haven naar Stad

 

establish that:

Dat door alle bouwprojecten , verbreding , Floriade , en nieuwe wegen en afslagen het momenteel haast niet te doen is normaal te fietsen van Haven naar Stad in Almere

 

and request

Ons uw plannen bekend te maken over de fietspaden van Almere-Haven naar Almere-Stad en als de wegen zo blijven een FIETSTUNNEL te maken onder de snelweg door zo dat de gewone man/vrouw weer redelijk goed en veilig naar de stads delen kan fietsen . Zonder veel stoplichten , omwegen , hellingproeven en extra kilometers.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Almere 
Petition desk:
Closing date:
2020-04-22 
Status:
Answered 
Lead petitioner:
Anton Hompe 
Organisation:
prive persoon 
Website:

History

Signatures

Updates

er gebeurd veel

Helaas nog steeds niet ok., maar hier en daar al weer wat beter om naar Almere-Stad te komen op de fiets vanuit Haven. Alleen nog veel bouwverkeer en omwegen door de bouw en aanleg van de Floriade. Ook de borden en omwegen zijn soms wat onduidelijk..

2021-12-15

stoplichten

nu zijn er weer andere routes en ook wat steiler en bij de busbaan geen stoplichten richting Filmwijk vanauit Haven......dus er moet nog een hele boel geburen denk ik ..

2019-11-09

geef nooit op >>>

Fietsen steeds minder leuk in Almere [ de fiets en bus stad van het verleden ]........medisch gezien voor mij nu opgelost door een fiets met trapondersteuning.

Ik hoop dat de heuvels minder worden., de begroeiing beter zo dat de wind minder vat op de fietsers.........en een tunnel hier en dar mag ook wel weer..

2019-07-15