U, de petitionaris
Dia1

Nooit meer 532, Frank De Boer

2 ondertekeningen

Frank! Wij willen voetbal zien. Door deze petitie te ondertekenen, geven wij aan dat het Nederlands elftal NOOIT meer 532 mag spelen. Van Gaal probeerde het, Koeman probeerde het. En De Boer probeert het.. Zelfs onder Louis was het waardeloos voetbal. Waarom in godsnaam! STOP 532!

Petitie

Wij

Fans van het Nederlands voetbal

 

constateren

dat met een 532-systeem het voetbal niet om aan te zien is. Hooguit 1 potje geluk tegen Italiƫ. Alle andere wedstrijden waren drama en niet om aan te gluren. Mogen we aub weer trots zijn op ons voetbal? Waar zijn wij goed in? Aanvallen! Met meer dan 2 aanvallend ingestelde spelers! Met 5 verdedigers houden we nog zelfs zwakke teams niet van scoren af. Ga doen waar ons talent ligt! AANVALLEN!

 

en verzoeken

Nooit nooit nooit meer nadenken over 532 aub. Liever met 433 op ons snuit dan met 532 in de kwartfinale eruit!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
sportfederatie 
Petitieloket:
Petitionaris:
Sander Franken 
Organisatie:
Sport Fans 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Doen waar je talent ligt

We scoren te weinig en krijgen minstens net zo veel tegen als voorheen. Het centrum van de verdediging is ijzersterk.

+Lees meer...

Aanvallen is ons talent. Zet het team in zijn kracht! Een extra aanvaller ipv een extra verdediger. 532 is de verloochening van de Nederlandse voetbalcultuur. Dit is niet iets om trots op te zijn....

05-06-2021