U, de petitionaris
90719446 70c9 4d34 b728 ab64e8f992f8

Noodkreet: Ghena (12) moet AZC Nijmegen verlaten, jouw hulp is nu nodig!

8.905 ondertekeningen

Op 2-2 heeft de 12-jarige Ghena met haar gezin het AZC in Nijmegen verlaten. Zij zijn overgeplaatst naar Katwijk. Dat betekent weg uit Nederland, weg van school en vriendinnen. Net als Paristo en Iliad, die ook vanuit Nijmegen naar Katwijk zijn gegaan. Zij hebben nu jouw stem en steun nodig!

Petitie

Wij

Leerlingen, leerkrachten, ouders van OBS de Muze Nijmegen, mensen die meeleven en andere betrokkenen

 

constateren

  • dat er heel veel Ghena's in Nederland zijn. Wij willen hen een gezicht geven. Want we zien wat de impact is op hun levens en op dat van hun families, maar ook op hun vrienden en vriendinnen en de leerkrachten en medeleerlingen op school.

  • Het zou niet moeten uitmaken waar deze kinderen vandaan komen, het zou moeten gaan om waar ze naar toe gaan!

 

en verzoeken

dat de verhuizing van het gezin van Ghena naar Katwijk en de daaropvolgende uitzetting wordt heroverwogen. We willen hen helpen om hier te blijven. De tijd dringt. Vandaar deze noodkreet aan u.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Staatssecretaris 
Petitieloket:
Petitionaris:
Esmee Heuvelmans 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Artikel

https://www.gelderlander.nl/nijmegen/zes-kinderen-verdwijnen-plots-uit-nijmegen-en-dat-hakt-er-stevig-in-moest-het-in-de-krant-lezen~a760be0d/.

31-01-2022