U, de petitionaris
Gemeentehuis hoog fractie in euro s eurokopie

Nieuwgemeentehuisnee

374 ondertekeningen

B & W in Hoogezand-Sappemeer bereiden de bouw van een nieuw gemeentehuis (€22,8-27,8 miljoen) voor. Het bestaand gebouw is pas 27 jaar. Ieder gezin gaat gemiddeld tot €1800 betalen. We vinden het een grof schandaal dat dit college met miljoenen smijt voor eigen huisvesting, terwijl in de voorzieningen wordt beknibbeld. Teken met alle gezinsleden. Stuur de link door naar kennissen en vrienden, het helpt! (Dit is geen politiek partijgebonden actie!)

Petitie

Wij

Comité Nieuwgemeentehuisnee. Kees Stada, Rob Guibal, Balt Lenders

 

constateren

Het gemeentehuis is pas 27 jaar oud bevindt zich in prima staat. De aanbouw 17 jaar. Met de nieuwbouw zal het bestaande gemeentehuis, inclusief Het Kielzog en de Bibliotheek, moeten worden afgebroken. Met de renovatie blijft er bijna niets van het bestaande gebouw staan en 't Kielzog en Bibliotheek gaan ook dan tegen de vlakte. Dit is kapitaalvernietiging! De nieuwbouw wordt geschat op €18,1 miljoen. (€1200 per gezin) De eventuele renovatie van het bestaand gebouw wordt geschat op €15 miljoen.

Wij als comité vinden dat het geld beter besteed moet worden. Teken onze petitie.

Voor verdere informatie zie: www.nieuwgemeentehuisnee.blogspot.com

 

en verzoeken

het college van burgemeesters en wethouders af te zien van: 1. Het bouwen van een nieuw gemeentehuis. 2. Een ingrijpende renovatie van het bestaand gemeentehuis. 3. Het slopen van het Kielzog en de Bibliotheek. 4. Jarenlange overbodige bezuinigingen. 5. Boven de gebruikelijke OZB-verhoging nog eens 10% extra OZB-verhoging.

Onderteken deze petitie

 

Details

Ontvanger:
Hoogezand-Sappemeer 
Petitieloket:
Einddatum:
30-12-2016 
Status:
Ondertekenbaar 
Petitionaris:
Kees Stada 
Organisatie:
Actiecomité Nieuwgemeentehuisnee 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuwtjes

Nog geen nieuws over deze petitie.