You, the petitioner

Nieuwe naam straat Russische ambassade

10 signatures

De Russische Ambassade is in Den Haag gevestigd aan de Andries Bickerweg. Andries Bicker was een sterke supporter van de vrede van Münster. Gezien de huidige situatie in de wereld, lijkt me deze naam niet heel geschikt.

De gemeente Den Haag zou deze naam zo snel mogelijk moeten veranderen in de Slava Ukraine.

Lijkt me goed als de Russische ambassade op deze manier een prikkel krijgt en in haar communicatie deze prikkel moet uitdragen.

Petition

We

Het Nederlandse volk, verenigd in onze verontwaardiging over wat er in Ukraine op dit moment gebeurd.

 

establish that:

  • Dat de aanwezigheid van een Russische vertegenwoordiging in ons land, die haar belangen en interesses uitdraagt, en die schaamteloos over de belangen van mensen, souvereine staten en de rechten van de mens in eigen en andere landen heen gaan - zeer pijnlijk is.

  • Dat het niet aan ons is, om daar direct wat aan te doen, maar dat we graag richting Rusland op kleine, blijvende willen uitdrukken dat haar handelen fout en laakbaar is.

 

and request

op zo kort mogelijke termijn, de naam van de straat waaraan de Russische ambassade in Nederland is gevestigd te veranderen in de Slava Ukraina

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Den Haag 
Petition desk:
Closing date:
2022-07-04 
Lead petitioner:
Frank Domburg 

History

Signatures