U, de petitionaris

Nieuwe naam straat Russische ambassade

10 ondertekeningen

De Russische Ambassade is in Den Haag gevestigd aan de Andries Bickerweg. Andries Bicker was een sterke supporter van de vrede van Münster. Gezien de huidige situatie in de wereld, lijkt me deze naam niet heel geschikt.

De gemeente Den Haag zou deze naam zo snel mogelijk moeten veranderen in de Slava Ukraine.

Lijkt me goed als de Russische ambassade op deze manier een prikkel krijgt en in haar communicatie deze prikkel moet uitdragen.

Petitie

Wij

Het Nederlandse volk, verenigd in onze verontwaardiging over wat er in Ukraine op dit moment gebeurd.

 

constateren dat:

  • Dat de aanwezigheid van een Russische vertegenwoordiging in ons land, die haar belangen en interesses uitdraagt, en die schaamteloos over de belangen van mensen, souvereine staten en de rechten van de mens in eigen en andere landen heen gaan - zeer pijnlijk is.

  • Dat het niet aan ons is, om daar direct wat aan te doen, maar dat we graag richting Rusland op kleine, blijvende willen uitdrukken dat haar handelen fout en laakbaar is.

 

en verzoeken

op zo kort mogelijke termijn, de naam van de straat waaraan de Russische ambassade in Nederland is gevestigd te veranderen in de Slava Ukraina

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Den Haag 
Petitieloket:
Einddatum:
04.07.2022 
Petitionaris:
Frank Domburg 

Geschiedenis

Ondertekeningen