U, de petitionaris
Fb img 1633506358285

Nieuwe enquête over de Hoofdweg in Eelde

1 ondertekening

Omstreeks Februari 2021 heeft de Gemeente Tynaarlo een enquête gehouden over de Hoofdweg in Eelde. Deze is echter ingevuld door 374 inwoners, de twee dorpen tellen 10.000 inwoners. De opkomst bedraagt ongeveer 3,74%! Voorstel: opnieuw een enquête met tijdig informeren via de post van alle bewoners.

Petitie

Wij

inwoners in de Gemeente Tynaarlo

 

constateren

  • dat de enquête over de Hoofdweg niet genoeg is ingevuld om bindend te kunnen zijn. Dit gezien de grote van de 2 dorpen (10.000) en het feit dat er 374 bewoners de enquete hebben ingevuld. Dit komt neer op ongeveer 3,74% opkomst.
  • dat de gemeente te weinig heeft gedaan de enquête kenbaar te maken onder inwoners.

 

en verzoeken

opnieuw een enquête te starten met een langere looptijd. Waarin als voorbereiding op de enquête een brief naar elke bewoner is verstuurd van Eelde-Paterswolde, zodat er een duidelijk beeld komt van wat de dorpsgenoten echt willen: samen voor een goede en veilige verbinding in Eelde.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tynaarlo 
Petitieloket:
Petitionaris:
Michel Ritsema 

Geschiedenis

Ondertekeningen