U, de petitionaris

NEG moet de voltallige club van F1 ziggo overnemen

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over televisie-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


Nordic Entertainment Group heeft de rechten van formule 1 gekocht in Nederland. Hiermee verliest Ziggo de rechten en zien we waarschijnlijk niemand meer terug van de groep die nu de uitzendingen verzorgen. Mol Plooi Doornbos van Gaberen enz. zien we dan niet meer terug en dat willen we voorkomen.

Petitie

Wij

Fans van formule 1 in Nederland

 

constateren

Dat Nordic Entertainment Group de rechten heeft gekocht van Formule 1 in Nederland.

 

en verzoeken

Nordic Entertainment Group de voltallige crew van Ziggo f1 over te nemen zodat de uitzendingen blijven zoals ze nu zijn.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
auteursrechthouder 
Petitieloket:
Einddatum:
21-08-2021 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
-- 

Geschiedenis

Ondertekeningen